בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הסלטים שקשה להפסיק לאכול אותם למרות שהם רק הפתיח של הארוחה

הם קלים להכנה, טעימים לתפארת, ומבטאים להפליא את העונה שבחוץ, אבל זהירות: הפיתוי לזלול אותם עלול לחייב פתיחת כפתור כבר בתחילת הארוחה. שלושה סלטים למרכז השולחן

3תגובות
מתן שופן

תקראו להם פתיחים, מאזטים, או בכל שם אחר שתבחרו. הסלטים, לרוב מבושלים, המוגשים למרכז השולחן בתחילת הארוחה, הם החלק האהוב עלי בערב של שבת או חג. הם מוגשים בשפע, אבל בצלוחיות קטנות, משום שתמיד קיימת הסכנה כי נשבע מהם עוד לפני שתוגש בכלל המנה הראשונה. אוהבים לבשל? הצטרפו לקבוצת הפייסבוק של מדור האוכל לא תמיד אפילו זה עוזר. אומרים שאין חכם כבעל ניסיון, אך כנראה הוא לא ניצב מעולם מול משלחת סלטים טובים; כי לא משנה מה הבטחנו לעצמנו בסיום הארוחה של השבוע שעבר, הפיתוי גדול, ואי אפשר באמת לעצור מלאכול...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו