בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עוד טעם לארוחה המפסקת

בארוחה המפסקת, ועוד יותר מכך בארוחה לשבירת הצום, יש משום סגפנות מדויקת שמחביאה בכל זאת זיק של נהנתנות. שלושה מתכונים שעונים על ההגדרה

5תגובות
מתן שופן

בעיני, העולם מתחלק לשני מחנות: אלו שאוכלים כדי לחיות ואלו שחיים על מנת לאכול. אני משוכנע שכבר ברור לאיזה מן השניים אני משתייך, ולכן הארוחה המפסקת של יום הכיפורים מעמידה אותי בדיסוננס מצער למדי לכאורה. זו ארוחה עם תכלית מעציבה שתפקידה להשביע ולהרוות את הגוף בנוזלים לאורך זמן, ועל כן הטעם ממלא בה תפקיד משני. כך קרה שכבר כמעט עשור אני מציין את המועד בביתי שלי, ועדיין איני מצליח להשתחרר מטעמו הזר של מרק העוף והאטריות הדלוח (שכן יש להימנע מתיבול יתר) שאמי נוהגת להכין. אוהבים לבשל ויש לכם מה להגיד?...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו