שלושה מתכוני ברוסקטות מעולים לאירוח

שלוש אפשרויות לברוסקטות שאת מרכיביהן ניתן להכין בעוד מועד. כל מה שנותר לעשות רגע לפני שהאורחים מגיעים הוא להרכיב אותן ולהגיש באלגנטיות

מתן שופן
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
מתן שופן

אני תמיד יכול להאשים את הגיל, הזוגיות או המעבר לאחת מערי הלוויין של תל אביב, אבל בואו נודה על האמת: מדובר באופי. לעולם אעדיף להירדם בסלון ביתי, על הספה או השטיח, עם כוס יין ביד אחרי ארוחה גדולה כשלצדי האנשים שאני אוהב. לא מאוד מנומס, ובדרך כלל הנוכחים סבורים שאני רומז להם ללכת. אני לא. כלומר, לא לגמרי. בכל אופן, אירוח, אם של זוג חברים ואם של 12 סועדים, הפך לבילוי החביב עלי. סוכות, חג האושפיזין, כמובן מתאים לכך יותר מכל.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ