טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ועכשיו: מתכונים של אחרי החגים

אחרי ההכנות העמלניות לחגים, והאכילה האינסופית המתישה, הגיע הזמן לנוח עם כמה מתכונים פשוטים ומהירים להכנה

12תגובות
גאטו או פאט (עוגת אטריות)
מתן שופן

יום ראשון הוא בבחינת "אחרי החגים" בקנה מידה קטן יותר. ואם אליו מגיעים מותשים עם קיבה מפוטמת, לא כל שכן למחרת שמחת תורה, שמיני עצרת או חג שני של סוכות – כלומר, למשוכה האחרונה של התקופה הקרויה בפי כל "החגים". כל רצוננו בעת ההיא הוא לשכב במיטה, ולא לראות אף אחד או אף צלחת. אצלנו במשפחה יום ראשון הוא גם היום שבו אוכלים את כל מה שנותר בסירים של שבת. לאחר העמל הרב שהושקע בבישולים לקראת סוף השבוע, אך טבעי שבראשון ננפוש מהמטבח. מעולם לא הצלחתי להבין את קיבעונם של אלו המסרבים בתוקף לאכול תבשילים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#