טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לזמן מוגבל - מינוי לאתר ב-33 ש"ח לחודש בלבד  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

תמיד דופקים את הירוקים: זיתים הם רכיב נפלא במתכונים

בעבר מסקו אותם אחרי הגשם הראשון, כיום מתחילים במסיק לפי בדיקות מעבדה, אבל טעמם לא השתנה. כמה הצעות יצירתיות לתחילת עונת הזיתים

תגובות
בתמונה רואים לחם ובמרכז זיתים
מתן שופן

"קח, זה בשביל סבתא", הגיש לי השכן שקית אטומה ובה אוצר – זיתים ירוקים שאך נקטפו מהעץ בחצר ביתו. הוא כנראה הבחין בה בשעת מעשה, קוטפת מעט זיתים מהעצים הפזורים ברחוב ההולנדי שבו היא והורי גרים. את הזיתים האלו, שלא ניתנים למאכל בצורתם הגולמית, היא כובשת בצנצנות רבות המקשטות את השיש במטבח. אין צורך בחסדי שכנים או בעצי זית בחצר. השווקים בארץ מוצפים כעת בזיתים, המחכים שנאסוף אותם בשתי ידיים וננצור בצנצנות דחוסות. מפתיע לראות בערי הצפון, בין נצרת לעכו, את התכונה הרבה שיש סביבם. בכל קרן רחוב קם דוכן...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות