טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מה עושה המטבח של דרום איטליה במזכרת בתיה

פסטה עם שעועית ומולים היא רק אחד מהתבשילים שרוקחת הבשלנית ענבר בודנר־מצ'לארו, בהשראת המטבח הדרום-איטלקי

תגובות
שלושת הרקדנים הסורים שהצטרפו ללהקתו של הכוריאוגרף והרקדן הישראלי ניר דה וולף בברלין
מתן שופן

ברגע שעוברים בשער המתכת המוביל אל ביתה של משפחת בודנר־מצ'לארו במזכרת בתיה, נכנסים למעין שמורה קולינרית, המאפשרת הצצה אל אחד המטבחים המרתקים מכולם — זה של דרום איטליה. אפילו הטלוויזיה כאן מכוונת לערוץ האוכל האיטלקי. ישנם קווי דמיון ברורים בין המטבח המקומי, יצור כלאיים שעוד מחפש את עצמו, לבין המטבח הדרום־איטלקי, שכן שניהם מבוססים על האקלים הים־תיכוני. עם זאת, מטבחה של הבשלנית ענבר בודנר־מצ'לארו מסמן בעיקר את ההבדלים. שכן על אף הרצון הטוב והשאיפה ללוקאליות, הדרך שלנו ארוכה. בודנר־מצ'לארו...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות