בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מה עושה המטבח של דרום איטליה במזכרת בתיה

פסטה עם שעועית ומולים היא רק אחד מהתבשילים שרוקחת הבשלנית ענבר בודנר־מצ'לארו, בהשראת המטבח הדרום-איטלקי

4תגובות
קערה עם בסל ולוביה
מתן שופן

ברגע שעוברים בשער המתכת המוביל אל ביתה של משפחת בודנר־מצ'לארו במזכרת בתיה, נכנסים למעין שמורה קולינרית, המאפשרת הצצה אל אחד המטבחים המרתקים מכולם — זה של דרום איטליה. אפילו הטלוויזיה כאן מכוונת לערוץ האוכל האיטלקי. ישנם קווי דמיון ברורים בין המטבח המקומי, יצור כלאיים שעוד מחפש את עצמו, לבין המטבח הדרום־איטלקי, שכן שניהם מבוססים על האקלים הים־תיכוני. עם זאת, מטבחה של הבשלנית ענבר בודנר־מצ'לארו מסמן בעיקר את ההבדלים. שכן על אף הרצון הטוב והשאיפה ללוקאליות, הדרך שלנו ארוכה. בודנר־מצ'לארו...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו