מה עושה המטבח של דרום איטליה במזכרת בתיה

פסטה עם שעועית ומולים היא רק אחד מהתבשילים שרוקחת הבשלנית ענבר בודנר־מצ'לארו, בהשראת המטבח הדרום-איטלקי

מתן שופן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
מתן שופן

ברגע שעוברים בשער המתכת המוביל אל ביתה של משפחת בודנר־מצ'לארו במזכרת בתיה, נכנסים למעין שמורה קולינרית, המאפשרת הצצה אל אחד המטבחים המרתקים מכולם — זה של דרום איטליה. אפילו הטלוויזיה כאן מכוונת לערוץ האוכל האיטלקי.

ישנם קווי דמיון ברורים בין המטבח המקומי, יצור כלאיים שעוד מחפש את עצמו, לבין המטבח הדרום־איטלקי, שכן שניהם מבוססים על האקלים הים־תיכוני. עם זאת, מטבחה של הבשלנית ענבר בודנר־מצ'לארו מסמן בעיקר את ההבדלים. שכן על אף הרצון הטוב והשאיפה ללוקאליות, הדרך שלנו ארוכה.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ