טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כך תכינו כיסונים אסיאתיים בבית

מיפן דרך גרוזיה ועד פולין, כיסונים מאודים הם אחד המטעמים האהובים מכולם

7תגובות

 כיסונים במילוי בשר
מתן שופן

אף שככלל המטבח האסיאתי זר לי, חיבתי אליו רבה. גיוזות יפניות עם טעמים של אוממי אהובות עלי במיוחד – ולא רק הן אלא כיסונים מאודים בכלל: אם אלה קרפלך מזרח־אירופיים עם הרים של בצל מטוגן היטב ואם חינקלי גרוזיני עשיר. אפשר להשתמש במושג פאן־אסיאתי, או פיוז'ן, כדי לתאר את המתכונים המובאים פה, אך איני מתיימר לאותנטיות במטבח זה. ודווקא עובדה זו מאפשרת לי יותר חופש פעולה. ברגע שיש בידי טכניקות בסיסיות, אני יכול לשלב ולשחק כראות עיני וטעם חיכי עם הטעמים וחומרי הגלם. באופן מפתיע, פיתוח המתכון לבצק...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#