בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

תאכלו את הלב. או לפחות תכינו ארטישוק

בטמפורה, עם דג או כסלט: דברים שעושים עם ארטישוק

5תגובות
מתן שופן

שיח הארטישוק מרהיב במוזרותו. הוא מתנשא לגובה של כמטר וחצי ושולח לכל עבר גבעולים עבים אשר בקציהם פרח הארטישוק. אלו, המיועדים לאכילה, נקטפים טרם פריחתם הסגולה. הארטישוק בשיא עונתו לקראת האביב ולכן מזוהה עם עונה זו, אך למעשה כבר מהסתיו ניתן למצוא אותו בשווקים ואצל הירקנים. במטבח המסורתי של משפחתי הארטישוק מככב בתבשילים של חג הפסח, אך גם בסלטים הפותחים את ארוחת ערב שבת במשך החורף. לעתים הארטישוקים מוגשים בשלמותם, לאחר שבושלו במים, וכל יושבי השולחן מתרכזים במטלה אחת; טובלים עלה־עלה במיץ של לימון...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו