אלון בר חושף את הסוד שמאחורי הבישול שלו

אלון בר הוא כוכב רשת שהבישול שלו נשען על כלל ברזל: לא להפריע לחומרי הגלם. כאורח המדור הוא מציג כאן שני מתכונים ששומרים בקנאות על הכלל הזה

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

אלון בר הוא בשלן ביתי מוכשר שהפך לכוכב רשת עם כמעט 13 אלף עוקבים. למעשה פרופיל האינסטגרם שלו (@talandalon) התחיל כחשבון זוגי – הוא הופקד על האוכל, אשתו טל על האמנות. אבל מהר מאוד נשאר רק האוכל, וזה עבד. המנות שלו אמנם לא מצולחתות לעילא והוא גם לא צלם מקצועי, אבל האוכל שהוא מכין סוחף אחריו המונים מריירים. מה סוד הקסם? כשבר נשאל על כך הוא מתמצת בשבע מלים: "אני עושה מאמץ לא להפריע לחומרי הגלם".

תגיות:

מתן שופן

כותב מתכונים בגלריה שישי, בעל הבלוג "טוניס שולחן"

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ