תות הנח המון: ריבת תותים ממש לא מיועדת רק לסופגניות

למה להסתפק במילוי סופגנייה בריבת תות, כשאפשר להכין רולדת תות או אפילו פרגיות ברוטב תותים?

מתן שופן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים2
מתן שופן

בימים האלו ריבה מתקשרת לרוב לסופגנייה, למרות גלגוליה האקסטרווגנטיים המודרניים של מלכת המאכלים של חנוכה. אבל תות שדה, וספציפית ריבת תותים, מעלה בי זיכרונות רחוקים של עוגת רולדה מבצק שמרים שאמי היתה אופה. לא אכלתי אותה כבר יותר מעשור וטעמה עדיין מדגדג לי בפה. היא נימוחה ומפנקת, וכשהיא יוצאת חמה מהתנור – כמעט בלתי אפשר להפסיק לאכול ממנה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ