טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הפריקסה התוניסאית היא הדבר הכי קרוב לסופגניה

היא מטוגנת וממולאת והיא לא מאכל של חנוכה: פריקסה תוניסאית, שמערבת טעמים מן העבר ומדידות מן ההווה

תגובות
מתן שופן

לעתים נדמה לי שכתוניסאי נתלות בי ציפיות גבוהות, נו טוב, לפחות בכל הקשור להכנת פריקסה בכל רגע נתון. הדרישה מגיעה מחברים, ואפילו מסתם מכרים רעבים, אבל האמת היא שזו הפעם השנייה בחיי שאני מכין פריקסה, אותה לחמניה מטוגנת שממלאים אותה במרכיבים עזי טעם כמו טונה, לימון כבוש ואריסה. גם בבית הורי מכינים פריקסה פעם או פעמיים בשנה, באירועים מיוחדים בלבד. בילדותי אחד מאותם אירועים היה יום העצמאות, שבו היינו חוזרים ומשתקעים, כל המשפחה המורחבת, באחד מחופי אילת למשך יומיים, בקומונה של אוהלים. ביום השני היתה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות