שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

הפריקסה התוניסאית היא הדבר הכי קרוב לסופגניה

היא מטוגנת וממולאת והיא לא מאכל של חנוכה: פריקסה תוניסאית, שמערבת טעמים מן העבר ומדידות מן ההווה

מתן שופן
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
מתן שופן

לעתים נדמה לי שכתוניסאי נתלות בי ציפיות גבוהות, נו טוב, לפחות בכל הקשור להכנת פריקסה בכל רגע נתון. הדרישה מגיעה מחברים, ואפילו מסתם מכרים רעבים, אבל האמת היא שזו הפעם השנייה בחיי שאני מכין פריקסה, אותה לחמניה מטוגנת שממלאים אותה במרכיבים עזי טעם כמו טונה, לימון כבוש ואריסה. גם בבית הורי מכינים פריקסה פעם או פעמיים בשנה, באירועים מיוחדים בלבד.

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ