קלמנטינה בסלט? ערק-אשכוליות בעוף? זה הזמן לפירות הדר

מנה ראשונה, עיקרית וקינוח - כולן עם פירות הדר

מתן שופן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
מתן שופן

מספטמבר ועד אפריל, בדיוק בתקופה שמזג האוויר הקר מאתגר את המערכת החיסונית שלנו, מפציעים להם פירות ההדר ומספקים חיסון טבעי של ויטמין סי, מלא בעסיס ועטוף בקליפה עבה ובשרנית. יוצא דופן הוא הלימון, שזמין רוב השנה. לשחקנים המרכזיים במגרש הזה – התפוז, הקלמנטינה, האשכולית והפומלה – מצטרפים גם האתרוג והיוזו היפני, שצובר פופולריות בארץ, אם כי קשה מאוד להשיגו. וישנה גם הפומלית, ההכלאה בין אשכולית לפומלה, שנחשבת לבריאה ביותר.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ