טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ערמונים? זה בדיוק הזמן הנכון

בעוגת שוקולד, במרק או בניוקי - הערמונים מוסיפים לא רק טעם וערכים תזונתיים גבוהים, אלא גם ארומה של חורף אירופי

2תגובות
עוגת שוקולד ערמונים
מתן שופן

ערמונים המתפצחים במחבת רותחת יש בכוחם לגרום אפילו לינואר באילת להיראות כמו חורף באירופה. אבי, שבצעירותו טס בעקבות אהבתו לאמי עד לפריז ועבד שם בשוק, ספג את האווירה, ובילדותנו היה קולה לנו בחורף המזויף ערמונים לעת ערב. כנראה הדבר היחיד שידע אז להכין במטבח, אבל בהצלחה רבה. הערמונים נהנים מפופולריות גדולה, ולא בכדי. לאגוזים האלה יש טעם משובח וערכים תזונתיים גבוהים, בין השאר אחוז שומן נמוך ועושר בחלבונים ובסיבים תזונתיים. למרות זאת בארץ לא מגדלים אותם, לפחות לא בהיקף מסחרי; ראמי רינאווי, מחברת...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות