טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מיסו לרוץ איתו: מאפים כמו של נעמה גאון עוד לא טעמתם

בהשראה יפנית ובשילוב תערובות תבלינים אסיאתיות ייחודיות, יוצרת נעמה גאון דברי מאפה מקוריים. בראוניז מאצ'ה כבר טעמתם?

10תגובות
בראוניז מאצ'ה על בסיס בצק פריך וריבת תות
מתן שופן

מאז שהחלה לאפות עוגות ועוגיות, כשהיתה בת שבע, התשוקה הגדולה של נעמה גאון היא המטבח, וליתר דיוק – האפייה. גאון, בת 25, מספרת כי הבשלנים העיקריים במשפחתה הם אביה וסבתה, אך באופן כללי היא דווקא לא גדלה בבית ששם דגש מיוחד על אוכל. או לפחות כך היה עד שבנוסף לאפייה החלה גם לבשל בגיל 12. בשנים האחרונות היא סוללת את דרכה בעיקשות אוטודידקטית, תוך ניסיונות חוזרים ונשנים – היא מגדירה זאת כאובססיה – ולא נחה עד שתגיע לתוצאה המספקת בעיניה. "אני לרוב 'נתפסת' על חומר גלם מסוים או מאפה מסוים ומכינה מיליון...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#