טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הריסה תוניסאית מנות רבות לה. הנה כמה מהן

האם ההריסה עשירה בתבלינים או דלה בהם? חריפה יותר או פחות? כמו כל דבר אותנטי, גם לה יש גרסאות רבות, אבל דבר אחד בטוח: קשה להפריז במרכזיותה במטבח התוניסאי

4תגובות

נדמה כי אחד הביטויים הבולטים למרדף שמתקיים בשנים האחרונות אחר האותנטי נמצא בסופו של כל מתכון ממטבח מסורתי. אלו הן התגובות טעונות־הרגש, שכל אחד מכותביהן משוכנע כי הוא־הוא זה שבאמת יודע, ושביחד חושפות אמת פשוטה: לכל מנה יש עשרות דרכי הכנה. האמת הזאת נכונה כמובן גם להריסה, אותו ממרח פלפלים (אם כי משמעות המלה הריסה היא "ממרח", ולצורך העניין קיימת גם הריסת שקדים) שמשמש במטבח התוניסאי כבסיס למאכלים רבים, מסלטים וכריכים ועד תבשילים, וקשה להפריז בחשיבותו בו. את המטבח התוניסאי הכרתי בעיקר דרך ידיה של...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
tm_tools.isArticleType(article) : true