${m.global.stripData.hideElement}

 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ט"ו בשבט מגיע - הכינו את הקופסאות האטומות

ט"ו בשבט הוא תירוץ טוב להכנת ביסקוטי תוניסאי מתפצח או עוגיות גרנולה־אננס, אבל הטעם המשובח שלהם לא מחייב היצמדות בלעדית לחג או מועד

תגובות

באופן אירוני למדי, ט"ו בשבט, המציין את התחדשות הפרי, מזוהה כיום בעיקר עם אכילת פירות יבשים דווקא – זכר לזמנים (נטולי המקררים) שבהם יהודי הגולה נאלצו להסתפק באכילת פירות יבשים מא"י. ולמרבה האירוניה, למרות שט"ו בשבט חוגג את התנובה המקומית, שוק הפירות היבשים והאגוזים בארץ נשען ברובו על יבוא מארצות כמו תאילנד, סין וטורקיה. הסיבה כלכלית. "אין כדאיות בייבושם של רוב הפירות הטריים בארץ בגלל העלות הגבוהה של חומר הגלם, האנרגיה וכוח האדם", מסביר אבי ציטרשפילר, הבעלים של "חוות דרך התבלינים" ומחבר הספר...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#