בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לא רק אוזני המן: רוטב פרג הכנתם כבר?

האיטלקים מסמיכים איתו רטבי פסטה, ההונגרים מקשטים אטריות מתוקות, ואנחנו ממלאים איתו מאפים, בעיקר אוזני המן. אז אולי דווקא פורים הוא הזדמנות להציג כמה שימושים אחרים של הפרג

2תגובות

כשבחג הפורים מצווה עלינו לחגוג עדלאידע, הכוונה היא לאו דווקא לפרג, גם אם מספיקות כמה כפות שלו כדי להיכשל בבדיקת סמים ואולי אפילו לקבל תחושת אופוריה קלה. אבל הפרג, שבמשך השנה זרעיו מתפקדים כמילוי למאפים מתוקים או כקישוט לחלות ולחמניות, אכן מקבל את הכבוד הראוי לו בחג הזה. מקורו של הפרג הוא פה באזורנו, מסביר עז תלם, מתכונאי וחוקר אוכל. "הוא צמח מזרח תיכוני עתיק, שתורבת על ידי השומרים, ונעשה בו שימוש כבר על ידי היוונים והמצרים העתיקים. כיום הוא נפוץ ברחבי אסיה וגם באירופה", הוא אומר ומוסיף כי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו