בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הגלם קם על יוצרו: מטעמים של הבשלן אלון רביד

לא משנה אם מדובר בשמיר, חזיר או פלמידה, התשוקה הגדולה של הבשלן אלון רביד, המתארח במדור, היא חומרי גלם, בעיקר כאלה שגידל בעצמו או ליקט בטבע

7תגובות

במבט משתאה מהצד, בזמן שאנחנו משוחחים ועוברים בין ערוגות הפרא שבחצר בית ילדותו בפרדס חנה, ממששים עלים, טועמים פרחים וקוטפים שורשים, מתפתחת ההבנה כי ההתלהבות מחומרי הגלם, האמונה השלמה בהם, הן כנראה שהופכות את אלון רביד לאיש אוכל ובשלן מעולה. פעילותו המקצועית בתחום החלה לפני כעשור, כאשר חבר למטע מקומי שגידל זנים מיוחדים ולא מוכרים של תאנים. "האהבה שלי לדברים איכותיים וטובים מניעה אותי להתעסק רק עם חומרי גלם שאני מאוד אוהב", הוא אומר. רביד, בן 33, נולד בקיבוץ עין החורש וכשהיה בן שש עברה משפחתו...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו