הגלם קם על יוצרו: מטעמים של הבשלן אלון רביד
לא משנה אם מדובר בשמיר, חזיר או פלמידה, התשוקה הגדולה של הבשלן אלון רביד, המתארח במדור, היא חומרי גלם, בעיקר כאלה שגידל בעצמו או ליקט בטבע
במבט משתאה מהצד, בזמן שאנחנו משוחחים ועוברים בין ערוגות הפרא שבחצר בית ילדותו בפרדס חנה, ממששים עלים, טועמים פרחים וקוטפים שורשים, מתפתחת ההבנה כי ההתלהבות מחומרי הגלם, האמונה השלמה בהם, הן כנראה שהופכות את אלון רביד לאיש אוכל ובשלן מעולה. פעילותו המקצועית בתחום החלה לפני כעשור, כאשר חבר למטע מקומי שגידל זנים מיוחדים ולא מוכרים של תאנים. "האהבה שלי לדברים איכותיים וטובים מניעה אותי להתעסק רק עם חומרי גלם שאני מאוד אוהב", הוא אומר.
מתן שופן
כותב מתכונים בגלריה שישי, בעל הבלוג "טוניס שולחן"