בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים עם שום ירוק, שמשדרג כל מנה

הוא ידוע בסגולותיו הרפואיות ואף מכונה "אנטיביוטיקה טבעית", אך כל אלה משניים לטעמו המופלא. ארבעה מתכוני שום ירוק ריחניים במיוחד

3תגובות
מעדני שום ירוק
מתן שופן

על חמתו, ובעיקר על אפו, של בן זוגי, בתקופה זו של השנה אני קונה ואוגר בביתנו צרורות אינסופיים של גבעולי שום טרי. בין שלל הירוקים והתרמילים של העונה, השום הטרי הוא מסמן האביב שממלא את לבי. פקעת השום נפוצה ברוב מטבחי העולם, ולכל אזור הזן שלו. אבי יעקב, מבעלי החווה החקלאית "מושבניק", מאפיין את השום הגדל בישראל בארומה ובטעמים חזקים. אגב, השום הנפוץ יותר בארץ, זה שנמכר בכל חנות, דווקא מיובא מסין. מגדלי השום הישראלי זורעים אותו בסתיו וקוטפים באביב. לאחר מכן הם מייבשים אותו ומוכרים לאורך כל השנה. גם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו