טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אל תיתנו לקיץ לייבש להם את הקליפה: מתכונים עם שקדים

יש לו ערכים תזונתיים וסגולות רפואיות והוא מהווה תוספת משובחת למנות שונות. שלושה מתכונים קלים לפיצוח ששקד ירוק במרכזם

2תגובות
סלט שקדים 
ירוקים ושסק
מתן שופן

לאחר שבט"ו בשבט התפעמנו מיופיה הסגלגל של השקדייה הפורחת, באביב אפשר כבר ליהנות מפירותיה – השקד הירוק. בימים אלו, עונת הירוקים, קוטפים את השקדים טרם הבשלתם המלאה, וכך ניתן לאכול את השקד הירוק והרך בשלמותו. בקיץ זה כבר סיפור אחר. אז תהפוך קליפת השקד לחומה ותתקשה עד שתהיה בלתי אכילה. גם הגרעין ילך ויתאבן, ואם בתחילת האביב הוא שקוף ונוזלי, בסופו הוא יהפוך לאטום ומרקמו יתקשה. אך שלא כמו כמו הקליפה, ושלא כמו בני דודיו ממשפחת הוורדיים, השסק והאפרסק למשל, גרעין השקד אינו רעיל (לפחות זה של השקד...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
tm_tools.isArticleType(article) : true