הגיע הזמן להפסיק לפחד מבצק פריך

כך תכינו בצק פריך בשילוב של פיסטוקים טחונים

מתן שופן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
מתן שופן

בשלהי שנות ה-20 לחיי, כאשר רכשתי לראשונה ובשעה טובה מעבד מזון, הדבר הראשון שהכנתי היה בצק פריך – אולי אחד המתכונים שיותר איימו עלי; בדיעבד, לא בצדק ובעיקר חבל. בכלל אפייה, ובפרט קונדיטוריה, בניגוד לבישול, זכו להתייחסות של מדע מדויק, ועד לפני כמה שנים, לפחות בעיני, היה להן סקס אפיל של מעבדת כימיה. שוב, חבל. מובן שיש עקרונות בסיסיים שחשוב להקפיד עליהם, אבל בסופו של דבר זהו מגרש מספיק רחב למשחקים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ