טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לא רק שיפודים: גם פלפלים הולכים יופי עם מנגל

רגע לפני יום העצמאות, שלושה מתכונים עם פלפל, שמתאימים במיוחד למנגל

2תגובות

לצד תפוח האדמה והגזר, הפלפל הוא אחד מהגידולים החקלאיים המקומיים המיוצאים בהיקף הגדול ביותר. הפרי, אשר זנים רבים לו, מבשיל במזג אוויר חם. זו אחת הסיבות המרכזיות שהערבה התמלאה בבתי גידול לפלפלים ואנו זוכים ליהנות מהם כל השנה. "החקלאות פה באזור חיפשה כיוון לפני כמה עשורים, ומצאה אותו בפלפלים", מסביר אורי עובדיה, בעליו של משק בערבה. "זה פרויקט עצום שמפרנס אלפי משפחות, אם לא רבבות. לא רק את החקלאים עצמם, אלא גם מעגל שני ושלישי – של נהגי משאיות, חברות הדברה, חברות לציוד חקלאי, חברות הזרעה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
tm_tools.isArticleType(article) : true