טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

זה הזמן להתחנף לשכנים ולהשיג עלי גפן טריים

הידוק הקשרים עם שכנים או קרובי משפחה שגפן גדלה בחצרם עשוי להניב עלי גפן טריים, שאפשר להכין מהם מטעמים

תגובות
מתן שופן

עלי גפן משומרים, המשמשים בעיקר למילוי, זמינים לאורך כל השנה. אבל כעת, מהאביב ועד הקיץ, צֶמח הגפן מלבלב, ועד שייתן פירותיו, רצוי ליהנות מעליו הרחבים. טעמם חמצמץ ומרענן ומרקמם איתן דיו למלא אותם בכל טוב, אבל לא רק. הגפן, צמח מטפס עתיר בקנוקנות מסתלסלות, מעטר חצרות וגנים רבים, כך שלא רק בשווקים ניתן למצוא אותו אלא גם אצל שכנים ומכרים. מומלץ לחדש ולחזק את הקשר עמם בימים אלו כדי להצליח לשים יד על עלי גפן שנקטפו באותו יום; בעוד שלהכנת ממולאים אפשר להשתמש בעלים שנקטפו לפני ימים אחדים, וזהו אכן...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#