מתן שופן

הצנוברים, זרעי האורן שנתפשים בשגגה כאגוזים, מכילים לא רק אחוז גבוה של חלבון ושומן אלא גם ערכים של נוסטלגיה. הירושלמים מכנים אותם בשמם הספרדי, פיניונס, יוצאי צפון אפריקה וילדיהם, במיוחד מתוניס וטריפולי, יספרו לכם על תה מתובל מועשר בצנוברים מתקתקים (או בבוטנים, כתחליף זול יותר), וילידי הארץ יספרו כיצד בנעוריהם אספו ופיצחו בהפסקות בית הספר צנוברים בקליפתם שנשרו מאצטרובלים שיבשו ונפתחו.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

מתן שופן

כותב מתכונים בגלריה שישי, בעל הבלוג "טוניס שולחן"

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ