${m.global.stripData.hideElement}

 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המרכיב הסודי שירים לכם את העוגה וישפר את הקציצות

בעוגה עם דובדבנים, בפסטה או בקציצות – לא צריך כמות גדולה של צנוברים כדי להעשיר את המנה בחלבון, בטעם, וגם בנוסטלגיה

תגובות

הצנוברים, זרעי האורן שנתפשים בשגגה כאגוזים, מכילים לא רק אחוז גבוה של חלבון ושומן אלא גם ערכים של נוסטלגיה. הירושלמים מכנים אותם בשמם הספרדי, פיניונס, יוצאי צפון אפריקה וילדיהם, במיוחד מתוניס וטריפולי, יספרו לכם על תה מתובל מועשר בצנוברים מתקתקים (או בבוטנים, כתחליף זול יותר), וילידי הארץ יספרו כיצד בנעוריהם אספו ופיצחו בהפסקות בית הספר צנוברים בקליפתם שנשרו מאצטרובלים שיבשו ונפתחו. עצי האורן נפוצים בחצי הצפוני של כדור ארץ, והצנוברים מככבים במטבחים רבים, כמו הלבנוני, הטורקי וכמובן האיטלקי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#