המרכיב הסודי שירים לכם את העוגה וישפר את הקציצות

בעוגה עם דובדבנים, בפסטה או בקציצות – לא צריך כמות גדולה של צנוברים כדי להעשיר את המנה בחלבון, בטעם, וגם בנוסטלגיה

מתן שופן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים1
מתן שופן

הצנוברים, זרעי האורן שנתפשים בשגגה כאגוזים, מכילים לא רק אחוז גבוה של חלבון ושומן אלא גם ערכים של נוסטלגיה. הירושלמים מכנים אותם בשמם הספרדי, פיניונס, יוצאי צפון אפריקה וילדיהם, במיוחד מתוניס וטריפולי, יספרו לכם על תה מתובל מועשר בצנוברים מתקתקים (או בבוטנים, כתחליף זול יותר), וילידי הארץ יספרו כיצד בנעוריהם אספו ופיצחו בהפסקות בית הספר צנוברים בקליפתם שנשרו מאצטרובלים שיבשו ונפתחו.

תגיות:

מתן שופן

כותב מתכונים בגלריה שישי, בעל הבלוג "טוניס שולחן"

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ