בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אם יש קמח, הכינו טורטליני

תמיד חלמתם להכין פסטה בעצמכם? כך, צעד אחד צעד, תכינו טורטליני

3תגובות
טורטליני מבצק שעשוי עם תרד וקונפי שום, במילוי דלעת וריקוטה
מתן שופן

הכנת פסטה – מעבודות המטבח האהובות עלי – היא אומנות בסיסית. לא במובן שהיא בגדר ידיעת חובה במטבח, אלא במובן שעל גבה ניתן לבנות מנות רבות בגרסאות שונות. על שלושה דברים עומדת התורה: מצרכים, לישה ורידוד. בצק פסטה מצריך קמח ונוזל. לרוב כשמכינים פסטה טרייה משתמשים בביצים כנוזל, אך זו אינה חובה. הלישה הארוכה חשובה להצלחה, שכן היא גורמת לחלבון הגלוטן להשתחרר והוא תורם לגמישות הבצק וחוזקו. לצורך הרידוד משתמשים בדרך כלל במכונת פסטה ידנית ביתית, ותפעולה פשוט למדי: מעבירים את הבצק בדרגת העובי העבה ביותר,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו