בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הבשלנית טליה מירון כנעני מציגה: מתכונים אקלקטיים לצינון האווירה

היא רק בת 22, אבל הבשלנית טליה מירון כנעני כבר צברה ניסיון במטבחים של מסעדות מגוונות ואהובות. לקראת העונה החמה, היא חושפת בפני המדור כמה מתכונים צוננים

5תגובות

טליה מירון כנעני (22) גדלה בבית קולינרי בקרית טבעון. האם ערכה בעברה את אחד ממגזיני האוכל הוותיקים בארץ, אך מי שאמון על הבישולים בבית הוא בעיקר אביה, שהבת מדברת עליו בהערצה כעל מי שעושה קסמים במטבח. כיום היא מתגוררת בתל אביב, לומדת ספרות ומדעי הרוח ועובדת כטבחית בפיפי'ז, מסעדה תאילנדית קטנה בדרום העיר. סקירה של הרזומה הקצר והעשיר שלה - היא הספיקה לעבוד גם במטבחים של ג'וז ולוז ובחלוצים 3 - מעידה על חיבתה למטבחים קטנים ועצמאיים. "אני לא אוהבת להרגיש חלק מפס ייצור", היא מסבירה. סגנונה במטבח הוא...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו