הבשלנית טליה מירון כנעני מציגה: מתכונים אקלקטיים לצינון האווירה

היא רק בת 22, אבל הבשלנית טליה מירון כנעני כבר צברה ניסיון במטבחים של מסעדות מגוונות ואהובות. לקראת העונה החמה, היא חושפת בפני המדור כמה מתכונים צוננים

מתן שופן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
מתן שופן

טליה מירון כנעני (22) גדלה בבית קולינרי בקרית טבעון. האם ערכה בעברה את אחד ממגזיני האוכל הוותיקים בארץ, אך מי שאמון על הבישולים בבית הוא בעיקר אביה, שהבת מדברת עליו בהערצה כעל מי שעושה קסמים במטבח. כיום היא מתגוררת בתל אביב, לומדת ספרות ומדעי הרוח ועובדת כטבחית בפיפי'ז, מסעדה תאילנדית קטנה בדרום העיר. סקירה של הרזומה הקצר והעשיר שלה - היא הספיקה לעבוד גם במטבחים של ג'וז ולוז ובחלוצים 3 - מעידה על חיבתה למטבחים קטנים ועצמאיים. "אני לא אוהבת להרגיש חלק מפס ייצור", היא מסבירה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ