אין, אין, אין כמו במיה

יש לה חיסרון אחד בולט – מרקם רירי ושנוי במחלוקת – אבל גם אותו אפשר להפוך ליתרון שיסמיך בקלות כל תבשיל. קבלו את הבמיה – וגם את אחותה התאילנדית

מתן שופן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מתן שופן

לאחר שנפרדנו לשלום מתרמילי האביב כמו אפונה טרייה ופול ירוק, שהפציעו לזמן קצר כל כך, שבה אל חיינו הבמיה. מבחינה בוטנית פרי הבמיה מוגדר גם כן כתרמיל ואוכלים אותו כמובן בשלמותו.

אי אפשר לדבר על תרמילי הבמיה מבלי להזכיר את הפיל שבחדר שהופך אותם לשנויים במחלוקת. הכוונה כמובן למרקמם הפנימי, הרירי והדביק – תוצאה של סיבים פנימיים שנמסים במשך הבישול — המעורר ברבים תחושת קבס. איך בכל זאת ניתן ליהנות ממנה?

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ