כך תבשלו בשטח ארוחה בהשראת המטבח הספרדי - מתן שופן - הארץ
הכינו את הסנגריה

כך תבשלו בשטח ארוחה בהשראת המטבח הספרדי

לכבוד עונת הטיולים, אורח המדור אמיר ברקן מכין ארוחה בשטח בהשראת המטבח הספרדי (אבל אם מדורה לא עושה לכם את זה, תוכלו ליהנות מהגאמבאס שלו גם במטבח)

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

אמיר ברקן (34) נהנה לבשל מאז ומתמיד. כבר בילדותו, כשהיה מארגן מסיבת פיג'מות עם חברים, הוא היה מציב אותם למחרת במטבח כדי לבשל מתוך הספר האגדי "ילדים מבשלים". וכמו רבים אחרים, הבישול הפך אצלו לעניין של ממש כשיצא מהבית וחי ברשות עצמו. בצבא פיתח כישורי בישול בשטח; אחר כך חי באמסטרדם תקופה מסוימת ומצא את עצמו משוטט בין מכולות של מהגרים כדי למצוא את חומרי הגלם שהוא מכיר מהבית. המרדף אחר חומרי גלם אותנטיים מלווה אותו עד היום, אך מאז כבר גילה את המטבחים הזרים והם למעשה הדלק שמניע אותו: בכל מדינה שהוא מגיע אליה הוא מנסה להכיר את המאכלים הקלאסיים והמקומיים, ואחר כך לשחזר אותם בביתו.

תגובות

הזינו שם שיוצג כמחבר התגובה
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שהינני מסכים/ה עם תנאי השימוש של אתר הארץ