טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הכינו את הסנגריה

כך תבשלו בשטח ארוחה בהשראת המטבח הספרדי

לכבוד עונת הטיולים, אורח המדור אמיר ברקן מכין ארוחה בשטח בהשראת המטבח הספרדי (אבל אם מדורה לא עושה לכם את זה, תוכלו ליהנות מהגאמבאס שלו גם במטבח)

9תגובות

אמיר ברקן (34) נהנה לבשל מאז ומתמיד. כבר בילדותו, כשהיה מארגן מסיבת פיג'מות עם חברים, הוא היה מציב אותם למחרת במטבח כדי לבשל מתוך הספר האגדי "ילדים מבשלים". וכמו רבים אחרים, הבישול הפך אצלו לעניין של ממש כשיצא מהבית וחי ברשות עצמו. בצבא פיתח כישורי בישול בשטח; אחר כך חי באמסטרדם תקופה מסוימת ומצא את עצמו משוטט בין מכולות של מהגרים כדי למצוא את חומרי הגלם שהוא מכיר מהבית. המרדף אחר חומרי גלם אותנטיים מלווה אותו עד היום, אך מאז כבר גילה את המטבחים הזרים והם למעשה הדלק שמניע אותו: בכל מדינה שהוא...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#