טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פחזניות, אקליירים וניוקי מבצק רבוך כבר הכנתם?

הכירו את הטריק המבושל שיגרום לכם להרגיש ולו לרגע קצת פריזאים

תגובות

כמו כל מלה וביטוי בצרפתית, גם Pate a Choux (בצק רבוך) נשמע סקסי ומתוחכם; אך למרבה האכזבה, מתברר כי הפירוש המילולי הוא בצק כרוב – בשל הדמיון הפיזי בין פחזנייה, שנהוג להכינה מבצק זה, לירק המדובר. בעברית בצק רבוך שואב את שמו מהמושג רביכה, שהיא למעשה מסה המורכבת מקמח ושומן לצורך הסמכת רטבים. בצק רבוך הוא איפוא בצק מבושל, ולרוב הוא מכיל נוזלים, שומן, קמח וביצים. בישול הבצק נעשה לפני הוספת הביצים ומקנה לו גמישות. לאחר הכנת הבצק, נהוג לרוב לאפות אותו, אך ניתן גם לטגנו או לבשל אותו במים. אף על פי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
tm_tools.isArticleType(article) : true