בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ההשראה תאילנדית, האפקט מזרח תיכוני: שלושה מתכונים שמרכיבים בראנץ' מרענן לקיץ

למי שחום הקיץ מבריח אותו מהתנור הדולק: שלושה מתכונים השואבים השראה מהמטבח התאילנדי ומציעים אוכל עשיר בירק מרענן

תגובות
בראנץ' תאילנדי: ביצים ברוטב חמוץ־מתוק עם קריספי שאלוטס; בלינצ'סים טבעוניים וללא גלוטן מקמח אורז וקרם קוקוס; סלט עוף קצוץ בתוך עלה חסה אייסברג
מתן שופן

אחד האתגרים בקיץ, מלבד הניסיון היומרני (והנידון מראש לכישלון) לצלוח את היום יבשים ורעננים, הוא מה לאכול. אם בחורף אנחנו דוחסים לגופנו פחמימות ריקות ומורכבות כאחת, בקיץ עצם המחשבה על תנור דולק או על סיר מהביל עשויה לשגר אותנו אל מתחת למקלחת צוננת. סלטים הם המובן מאליו, אבל כשאני חושב על אוכל בקיץ – מחשבתי נודדת למטבחים האסיאתיים, ובייחוד לזה התאילנדי. אמנם עוד לא הזדמן לי לבקר שם, וגם החום והלחות יכולים להעביר אותי על דעתי. אבל זה לא מונע ממני להשתוקק לחופים היפים ולרחובות העמוסים, בהנחה...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו