הכי קייצי שיש: אין מנה שאי אפשר להכין ממנגו

עוגות, קציצות, סלטים – הכל אפשר להכין ממנגו, הפרי הקייצי האולטימטיבי

מתן שופן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מתן שופן

ירוק או כתום, מנגו הוא הפרי להעביר איתו את הקיץ. במקור הוא שכיח באזורים טרופיים, ובמיוחד ועד היום, בהודו וסין. אצלנו ניתן למצוא אותו בעיקר בעונה החמה, והיתרון הגדול שלו, מעבר לטעמו המשובח, הוא מגוון המאכלים שניתן להפיק ממנו. משיפודים על האש, דרך עמבה, צ'אטני וסלסות למיניהן, מנות דגים, בשר וסלטים ועד סטיקי רייס מנגו, מקפאים וקינוחים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ