טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הכי קייצי שיש: אין מנה שאי אפשר להכין ממנגו

עוגות, קציצות, סלטים – הכל אפשר להכין ממנגו, הפרי הקייצי האולטימטיבי

תגובות

ירוק או כתום, מנגו הוא הפרי להעביר איתו את הקיץ. במקור הוא שכיח באזורים טרופיים, ובמיוחד ועד היום, בהודו וסין. אצלנו ניתן למצוא אותו בעיקר בעונה החמה, והיתרון הגדול שלו, מעבר לטעמו המשובח, הוא מגוון המאכלים שניתן להפיק ממנו. משיפודים על האש, דרך עמבה, צ'אטני וסלסות למיניהן, מנות דגים, בשר וסלטים ועד סטיקי רייס מנגו, מקפאים וקינוחים. המנגו הירוק והבשל פחות, שמרקמו קשה יותר וטעמו חמצמץ יותר, מתאים במיוחד לסלטים (בדומה אגב לפאפאיה ירוקה). המנגו הבשל יותר צבעו לרוב כתום, טעמו מתוק במיוחד ובשרו...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#