כמו שהוא נראה עדין, ככה גם הטעם שלו: תכירו את החציל היפני

חציל שמנמן בטחינה הוא מנה מוכרת היטב. אז הנה משהו פחות מוכר: שלושה מתכונים עם חציל יפני דקיק ועדין

מתן שופן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מתן שופן

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

מתן שופן

כותב מתכונים בגלריה שישי, בעל הבלוג "טוניס שולחן"

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ