מה לנקניקיות ולשרימפס? או, אז תקשיבו

עם בקר וזעפרן או שרימפס וכרישה, הנקניקיות של אורח המדור יוסי אסרף הן רק קרובות רחוקות של אלו השמנמנות המוכרות

מתן שופן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מתן שופן

יוסי אסרף, בעבר השף של מסעדת פורטהאוס (המנוחה) ובהווה יועץ קולינרי, מגדיר עצמו כאיש של ים. אבל דווקא מומחיותו בבשר היא שהולידה את המדור הנוכחי, שבמרכזו נקניקיות. לא נקניקיות תעשייתיות, אלא כאלה שמכינים בבית, ללא מכונה וללא מעטפת. וגם לא נקניקיות טריות או כבושות, אלא כאלו המוגדרות כ"אמולסיפיקיישן", כלומר הכנתן מערבת חיבור של שומן ונוזל ולכן מרקמן מיוחד: רך וצמיגי, אך גם שביר, דומה לחלבון של ביצה קשה.

תגיות:

מתן שופן

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ