טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

התעייפתם קצת מטחינה? נסו ממרח אגוזי לוז

אגוזי הלוז מוכרים לנו בעיקר כמרכיב מרכזי בממרח הנוטלה, אך מחית ביתית ואיכותית שלהם תשתלב היטב בעוגות ואפילו בסלטים

תגובות

כולם מדברים על טחינה, אף אחד לא מדבר על מחית אגוזי לוז. כמו השומשום או אגוזים אחרים, גם אגוז הלוז עשיר בשומן (רובו בלתי רווי), ואם טוחנים אותו מספיק זמן – השומן שבו משתחרר ומתקבל נוזל סמיך וזהוב. או במילים אחרות: מחית אגוזי לוז. מחית אגוזי לוז נפוצה מאוד בעולם הקונדיטוריה, ובייחוד זה הצרפתי והאיטלקי (נוטלה, אלא מה?). שף קונדיטור ליאור שטייגמן, ראש מגמת קונדיטוריה בדנון, בית הספר למקצועות הקולינריה בתל אביב, מסביר שהשימוש השכיח בו הוא להכנת פרלינה – שם כללי לממרח אגוזים מקורמלים. שימוש מקובל...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות