טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכוני סברס: מדור שהוא הכאה על חטא

עם קוצים בחוץ וגרעינים בפנים, הסברס הם פירות לא מתמסרים בעליל. למי שאוהב ולמי שמוכן לגלות אותם בכל זאת, כמה מתכוני קיץ עם הפרי המיתולוגי

תגובות

יש בפירות הסברס משהו לא מתמסר. קליפתם עמוסה קוצים, גם בלתי נראים, ואילו ליבתם העשירה והמתוקה עמוסה בגרעינים. ייתכן שהם באמת נהנים מתהילתה של הנוסטלגיה ותו לא. יש מי שאוהב את טעמם ויש מי שלא, אך נראה כי לכל אחד יש זיכרון רחוק שנקשר בהם. שלי קשור לנסיעות ארוכות. בכל חודש אוגוסט בשנות ילדותי היינו נוסעים לחופשות משפחתיות ב"צפון". כאילתים, הכוונה היא כמובן לכל מקום שמצפון לבאר שבע. את השעות הארוכות או החום הכבד שבוודאי שרר במכונית אני לא זוכר, אבל את העצירות הקבועות בדרך דווקא כן: את ארוחת הילדים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות