טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סלסת תמרים צהובים כבר הכנתם?

הוא עגול ומוצק יותר מאחיו החומים המפורסמים ומשתלב היטב בטעמים ים־תיכוניים קלאסיים. מתכונים עם תמר צהוב

תגובות

אשכולות התמרים הצהובים שנדמה שנמצאים בכל מקום, ביחד עם מבצעים מוגזמים לשישיות משקאות מוגזים וממותקים, מסמנים אמת פשוטה: החגים בפתח. אף על פי ששמו אינו מוזכר במפורש, התמר נחשב לאחד משבעת המינים, ובראש השנה הוא נכלל בסדר החג כמסמל את הברכה ש"יתמו אויבינו". התמר הצהוב שאנו אוכלים הוא מהזן הקרוי ברהי. הוא עגול יותר מאחיו החומים המפורסמים וכמובן מוצק יותר. עוד בניגוד אליהם, הוא זמין בשווקים רק שלושה חודשים בשנה – מאוגוסט ועד אוקטובר. לתמר ככלל מיוחסים ערכים תזונתיים רבים וכן, למרות מתיקותו, ערך...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות