שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

הבשלן שלא מתפשר על האוכל הפשוט שלו

חומרי גלם איכותיים, טכניקות בישול בסיסיות ומינימום אלמנטים בצלחת: אצל אורח המדור ברק נדב המושג "אוכל פשוט" מקבל בחזרה את הכבוד הראוי לו

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה

כבר שבע שנים שברק נדב, נשוי ואב לשניים, מתפרנס מאוכל, והוא עדיין לא מפסיק להתרגש מכך. הוא מעולם לא למד בישול בצורה פורמלית, אבל ספג ערב רב של מטבחים ("גדלתי בבית תימני, חלבי ופולני") ותמיד אהב לבשל. לפני עשר שנים אף עבד שנה במסעדה התל אביבית "כרמלה בנחלה", אך כמו רבים אחרים הבין שכמעט בלתי אפשרי לקיים חיי משפחה במקביל לעבודה במטבח של מסעדה - והיה לעורך וידיאו. אלא שחוסר שביעות הרצון מהתחום דחף אותו שוב לאהבה הישנה, וכך קרה שהיום הוא הבעלים של קייטרינג המקיים ארוחות ואירועים פרטיים.

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ