טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה רק עם מינוי דיגיטלי של הארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הבשלן שלא מתפשר על האוכל הפשוט שלו

חומרי גלם איכותיים, טכניקות בישול בסיסיות ומינימום אלמנטים בצלחת: אצל אורח המדור ברק נדב המושג "אוכל פשוט" מקבל בחזרה את הכבוד הראוי לו

5תגובות
מתכון של ברק: ירוקים חלוטים בוויניגרט לימון כבוש
מתן שופן


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#