טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הבשלן שלא מתפשר על האוכל הפשוט שלו

חומרי גלם איכותיים, טכניקות בישול בסיסיות ומינימום אלמנטים בצלחת: אצל אורח המדור ברק נדב המושג "אוכל פשוט" מקבל בחזרה את הכבוד הראוי לו

תגובות
מתכון של ברק: ירוקים חלוטים בוויניגרט לימון כבוש
מתן שופן

כבר שבע שנים שברק נדב, נשוי ואב לשניים, מתפרנס מאוכל, והוא עדיין לא מפסיק להתרגש מכך. הוא מעולם לא למד בישול בצורה פורמלית, אבל ספג ערב רב של מטבחים ("גדלתי בבית תימני, חלבי ופולני") ותמיד אהב לבשל. לפני עשר שנים אף עבד שנה במסעדה התל אביבית "כרמלה בנחלה", אך כמו רבים אחרים הבין שכמעט בלתי אפשרי לקיים חיי משפחה במקביל לעבודה במטבח של מסעדה - והיה לעורך וידיאו. אלא שחוסר שביעות הרצון מהתחום דחף אותו שוב לאהבה הישנה, וכך קרה שהיום הוא הבעלים של קייטרינג המקיים ארוחות ואירועים פרטיים. אוהבים אוכל...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות