מה אוכלים בארוחה המפסקת ואיך שוברים את הרעב אחרי הצום

וגם: למה כדאי לצרף אטריות של פסח למרק העוף של הסעודה המפסקת

מתן שופן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מתן שופן

בימים של לפני יום הכיפורים, בקרב אלו הבוחרים לצום בכל אופן, הדאגות מתחלקות לשניים: מה נאכל לארוחה המפסקת ועם אילו מתוקים נשבור את הצום. ואף על פי כן, לרוב בכל משפחה המנות הן קבועות והטרדות הן לחינם. אצלנו למשל נהוג לפתוח את הארוחה המפסקת במרק עוף ולסיים אותה בסלט חסה. בין לבין יש אורז מלא ותבשיל קציצות עם אפונה. בסוף הצום מרווים את הצמא בלימונדה מיוחדת שסבתא למדה להכין עוד בימיה בפריז ונוגסים בעוגיות ביסקוטי פריכות.

תגיות:

מתן שופן

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ