בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מה אוכלים בארוחה המפסקת ואיך שוברים את הרעב אחרי הצום

וגם: למה כדאי לצרף אטריות של פסח למרק העוף של הסעודה המפסקת

4תגובות
מרק עוף
מתן שופן

בימים של לפני יום הכיפורים, בקרב אלו הבוחרים לצום בכל אופן, הדאגות מתחלקות לשניים: מה נאכל לארוחה המפסקת ועם אילו מתוקים נשבור את הצום. ואף על פי כן, לרוב בכל משפחה המנות הן קבועות והטרדות הן לחינם. אצלנו למשל נהוג לפתוח את הארוחה המפסקת במרק עוף ולסיים אותה בסלט חסה. בין לבין יש אורז מלא ותבשיל קציצות עם אפונה. בסוף הצום מרווים את הצמא בלימונדה מיוחדת שסבתא למדה להכין עוד בימיה בפריז ונוגסים בעוגיות ביסקוטי פריכות. אוהבים לבשל ומחפשים מתכונים טובים? הצטרפו לקבוצת הפייסבוק של מדור האוכל השבוע...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו