בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אוכל מנחם? תשאלו את אורחת המדור נחמה ריבלין

נחמה ריבלין הביאה למטבח אהבה גדולה לבישול לצד מסורת של דיוק, פרי עבודתה רבת השנים כלבורנטית. השבוע היא אורחת המדור

24תגובות
מתן שופן עם נחמה ריבלין בבית הנשיא ליד שולחן החג
דודו בכר

כמה שבועות לאחר תחילת עבודתי ב"הארץ" קיבלתי דוא"ל בשעת בוקר מוקדמת. הכותבת ביקשה ממני כמה מתכונים, והסתפקה בשמה הפרטי, נחמה. כך, באופן בלתי מתווך, ישיר ופשוט, שהוא גם סוד קסמה, התוודעתי לאשת הנשיא, נחמה ריבלין. כמעט שנה מאוחר יותר, בביקור שיזמתי בבית הנשיא, עולה כי היא עוקבת באדיקות אחר מדורי האוכל בעיתונים, אבל לא רק. "קראתי הרבה ספרי בישול מכל הסוגים, לפעמים קראתי בהם כאילו הם ספרות טובה", היא אומרת. "הייתי יודעת לפי המתכון איזה טעם יתקבל ואם יאהבו אותו אצלי בבית. מדובר בעשרות ספרי בישול, גם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו