בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

מפלגת עלה ירוק (וגם צהוב ואדום)

אל תנסו לאכול שורש מנגולד, אבל העלים הם כבר סיפור אחר לגמרי. עכשיו נותר רק לבחור באיזה צבע אתם מעדיפים אותם: ירוק, צהוב או אדום?

3תגובות

לא לחינם מכנים את המנגולד "סלק עלים". "המנגולד שייך למשפחת הסלקיים, וזרעיו דומים מאוד לאלו של שורש הסלק", מסביר רעי פויכטונגר, בעל משק בכפר רות, "אבל שורש המנגולד הוא סיבי מאוד ולחלוטין לא אכיל". לעומת זאת, העלים עצמם רחבים וגדולים, פריכים ועשירים בוויטמינים שונים ובסיבים תזונתיים. בסלטים חיים ניתן להרגיש את המרירות העדינה שלהם, ובבישול המרירות נעלמת ומרקמם וטעמם נעשה דומה לזה של התרד. תקופת הגידול של המנגולד ארוכה במיוחד, כחצי שנה שבה השורש ממשיך להוציא עלים למאכל. עונתו הרשמית היא החורף, אבל...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו