טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לזמן מוגבל - מינוי לאתר ב-33 ש"ח לחודש בלבד  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ניקיטוש, פתיתים תוניסאיים בהכנה ביתית, כבר עשיתם?

כמעט בכל משפחה תוניסאית מתקינים אחרת את הניקיטוש – פתיתים בהכנה ביתית, שאפשר לשלב בחמין מיוחד. אבל לא לכולם יש טריק שמקצר את הדרך

7תגובות
מתן שופן

לכבוד תחילתו של החורף החלטתי לשחזר מנה מהרפרטואר העדתי, ולא היה לי מושג למה אני מכניס את עצמי. על פניו, נשמע פשוט. סוג של חמין במרקם שנע בין מרק לנזיד עם עוף ו"ניקיטוש" – פתיתים בהכנה ביתית, שהם בעצם גולת הכותרת במנה הזאת. נרגש למדי, שיתפתי תמונה מתהליך ההכנה ברשתות החברתיות, משוכנע שאני מגלה לעולם דבר מה חדש. מאותו הרגע קיבלתי עשרות הודעות ותגובות, ובכולן הכותבים מתרפקים בנוסטלגיה על הזיכרון של סבתם, סבם או אמם, ממוללים את פתיתי הבצק ידנית, אחד־אחד, במה שמתואר כמשימה סיזיפית למדי (אל דאגה,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות