קארי ותת היבשת הגדולה: שלושה מתכוני קארי מאזורים שונים בהודו

אוכל הודי הוא עולם ומלואו (או לפחות תת יבשת). שלושה מתכוני קארי מאזורים שונים של הודו ממחישים עד כמה הוא עשיר ומגוון

מתן שופן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מתן שופן

"המטבח ההודי הוא תת היבשת במיקרוקוסמוס. הוא לא רק טאלי, סמוסה או צ'אפטי", אומר אלי בניה, עורך דין אשר יחד עם אשתו, מרים בניה, עולה חדשה משווייץ שנדבקה גם היא בתשוקה למטבח ההודי, הקים את "נאםנאם" (NUMNUM) – פרויקט משותף שבו הם מבשלים ארוחות ללקוחות בביתם – בחלוקת עבודה מדויקת, הם מעידים, ובעבודת צוות מושלמת – וגם מוזמנים לבשל אצל אחרים, "וכך מפיצים את התורה".

מתן שופן

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ