טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לזמן מוגבל - מינוי לאתר ב-33 ש"ח לחודש בלבד  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קארי ותת היבשת הגדולה: שלושה מתכוני קארי מאזורים שונים בהודו

אוכל הודי הוא עולם ומלואו (או לפחות תת יבשת). שלושה מתכוני קארי מאזורים שונים של הודו ממחישים עד כמה הוא עשיר ומגוון

תגובות
מת'י מאצ'לי – קארי דג ביוגורט ועלי חילבה
מתן שופן

"המטבח ההודי הוא תת היבשת במיקרוקוסמוס. הוא לא רק טאלי, סמוסה או צ'אפטי", אומר אלי בניה, עורך דין אשר יחד עם אשתו, מרים בניה, עולה חדשה משווייץ שנדבקה גם היא בתשוקה למטבח ההודי, הקים את "נאםנאם" (NUMNUM) – פרויקט משותף שבו הם מבשלים ארוחות ללקוחות בביתם – בחלוקת עבודה מדויקת, הם מעידים, ובעבודת צוות מושלמת – וגם מוזמנים לבשל אצל אחרים, "וכך מפיצים את התורה". אוהבים לבשל? הצטרפו לקבוצת הפייסבוק של מדור האוכל התורה היא בשורת המגוון של האוכל ההודי. "המגוון והמנעד רחבים, ומשתנים על פי העדה, האקלים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות