לא צריך הרבה יותר מקמח ומים כדי ליהנות ממתכוני לחם־מחבת טעימים להפליא

שחמה ובסלה, לחוח או בליני, קרפ או פנקייק? בלילה פשוטה להכנה, על מחבת חמה מאוד, מספקת מעדנים בשלל גרסאות

מתן שופן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מתן שופן

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

מתן שופן

כותב מתכונים בגלריה שישי, בעל הבלוג "טוניס שולחן"

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ