טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לזמן מוגבל - מינוי לאתר ב-33 ש"ח לחודש בלבד  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לא צריך הרבה יותר מקמח ומים כדי ליהנות ממתכוני לחם־מחבת טעימים להפליא

לחוח או בליני, קרפ או פנקייק? בלילה פשוטה להכנה, על מחבת חמה מאוד, מספקת מעדנים בשלל גרסאות

6תגובות
פנקייקס עם פטל וגלידה
מתן שופן

קמח, מים ומחבת, ועוד כמה מרכיבים נגישים, יש בכוחם לספק לנו כמה מהמאכלים המופלאים ביותר. בכל רחבי העולם אפשר למצוא שלל גרסאות ל"לחם־מחבת". בסין עוד לא הייתי, אך במסעדות הסיניות בצ'יינה טאון של מנהטן התוודעתי למשל למה שהם מכנים פנקייק: לחם אוורירי במיוחד שמכינים במחבת משומנת – מה שמעניק לו קרום פריך – בוצעים וממלאים לרוב בברווז פקין. וישנם כמובן גם הבליני (הבלינצ'ס הרוסי), הקרפ הצרפתי, הלחוח התימני, הלאפה הערבית (שיש היום כאלו שמכינים על המחבת) והפנקייקים הנפוצים באירופה ובארצות הברית. העיקרון...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות