לא צריך הרבה יותר מקמח ומים כדי ליהנות ממתכוני לחם־מחבת טעימים להפליא

לחוח או בליני, קרפ או פנקייק? בלילה פשוטה להכנה, על מחבת חמה מאוד, מספקת מעדנים בשלל גרסאות

מתן שופן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים7
מתן שופן

קמח, מים ומחבת, ועוד כמה מרכיבים נגישים, יש בכוחם לספק לנו כמה מהמאכלים המופלאים ביותר. בכל רחבי העולם אפשר למצוא שלל גרסאות ל"לחם־מחבת". בסין עוד לא הייתי, אך במסעדות הסיניות בצ'יינה טאון של מנהטן התוודעתי למשל למה שהם מכנים פנקייק: לחם אוורירי במיוחד שמכינים במחבת משומנת – מה שמעניק לו קרום פריך – בוצעים וממלאים לרוב בברווז פקין. וישנם כמובן גם הבליני (הבלינצ'ס הרוסי), הקרפ הצרפתי, הלחוח התימני, הלאפה הערבית (שיש היום כאלו שמכינים על המחבת) והפנקייקים הנפוצים באירופה ובארצות הברית.

תגיות:

מתן שופן

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ