בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

למה לעמוד בתור אם אפשר להכין בראנץ' מלכותי בבית

ארוחת בוקר של ציידים? סעודה של קתולים בימי ראשון? מקור הבראנץ' לוט בערפל אבל על ההמשך כולנו מתענגים. שלוש הצעות לבראנץ' ביתי

4תגובות

כיום, כשמסעדות נלחמות על תואר הבראנץ' המוצלח ביותר וסועדים נלחמים על מקום פנוי (אני עצמי המתנתי בעוונותי שעה שלמה בתור לבראנץ' של יום ראשון, בשלג, בביקור במערב ארה"ב), קל לטעות ולחשוב שהבראנץ' הוא טרנד של השנים האחרונות. אבל המושג הזה הודפס לראשונה על נייר כבר בשנת 1895, במאמר בעיתון Hunter's Weekly, שתיאר להפליא את הארוחה המוגשת בשעה שכבר אינה מתאימה לארוחת הבוקר ולפני השעה שבה נהוג לאכול צהריים, וצייר אותה כעליזה, מלאת שמחת חיים, גורמת לסועד מצב רוח מרומם ומסלקת מעליו את דאגות השבוע. מקורו של...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו