שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

למה לעמוד בתור אם אפשר להכין בראנץ' מלכותי בבית

ארוחת בוקר של ציידים? סעודה של קתולים בימי ראשון? מקור הבראנץ' לוט בערפל אבל על ההמשך כולנו מתענגים. שלוש הצעות לבראנץ' ביתי

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
מתן שופן

כיום, כשמסעדות נלחמות על תואר הבראנץ' המוצלח ביותר וסועדים נלחמים על מקום פנוי (אני עצמי המתנתי בעוונותי שעה שלמה בתור לבראנץ' של יום ראשון, בשלג, בביקור במערב ארה"ב), קל לטעות ולחשוב שהבראנץ' הוא טרנד של השנים האחרונות. אבל המושג הזה הודפס לראשונה על נייר כבר בשנת 1895, במאמר בעיתון Hunter's Weekly, שתיאר להפליא את הארוחה המוגשת בשעה שכבר אינה מתאימה לארוחת הבוקר ולפני השעה שבה נהוג לאכול צהריים, וצייר אותה כעליזה, מלאת שמחת חיים, גורמת לסועד מצב רוח מרומם ומסלקת מעליו את דאגות השבוע.

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ