טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איזה מרק גזר אתם מעדיפים? כתום, סגול או לבן?

סגול, לבן, צהוב, אדום או פשוט כתום – מה שקובע את הטעם של הגזר הוא לא הצבע אלא מה שעושים איתו. שלושה מתכונים

2תגובות

מרק גזר עם דג, 
דואה וחזרת
מתן שופן

אחד ההסברים לעיסוק האובססיבי באוכל בשנים האחרונות הוא שבעידן הממוחשב הבישול מאפשר לנו, בעזרת שתי ידיים, להתחבר בחזרה לאדמה ולטבע וליצור משהו שגדול מסכום חלקיו. ואם כבר, אז מבחינתי לשלוף גזר מהאדמה היה בהחלט אחד מהרגעים המספקים האלה של התחברות לטבע. קשה להסביר מדוע; זו אינה פעולה שדורשת מאמץ רב, בניגוד למה שאפשר להסיק מהמעשייה על אליעזר, ומן הסתם עשיתי דברים משמעותיים יותר בחיי. אך החוויה עוררה תחושה ראשונית, קדומה. גזר, שעונתו המקורית היא החורף, הוא גם ירק שקל לגדל. "כל מה שהשורש הזה צריך הוא...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
tm_tools.isArticleType(article) : true