שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

איזה מרק גזר אתם מעדיפים? כתום, סגול או לבן?

סגול, לבן, צהוב, אדום או פשוט כתום – מה שקובע את הטעם של הגזר הוא לא הצבע אלא מה שעושים איתו. שלושה מתכונים

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
מתן שופן

אחד ההסברים לעיסוק האובססיבי באוכל בשנים האחרונות הוא שבעידן הממוחשב הבישול מאפשר לנו, בעזרת שתי ידיים, להתחבר בחזרה לאדמה ולטבע וליצור משהו שגדול מסכום חלקיו. ואם כבר, אז מבחינתי לשלוף גזר מהאדמההיה בהחלט אחד מהרגעים המספקים האלה של התחברות לטבע. קשה להסביר מדוע; זו אינה פעולה שדורשת מאמץ רב, בניגוד למה שאפשר להסיק מהמעשייה על אליעזר, ומן הסתם עשיתי דברים משמעותיים יותר בחיי. אך החוויה עוררה תחושה ראשונית, קדומה.

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ