טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הצביעו לירוקים: מה עושים עם העלים הכי נכונים של העונה

כך תכינו ארוחה שבמרכזה תרד טורקי, עולש הבר ומרווה ירושלמית

תגובות
תרד טורקי, נענע ומרווה ירושלמית
מתן שופן

"הקולות של פיראוס מזכירים את חיפה", שר חיים משה — וכפי שאפשר ללמוד מהאורחים השבוע במדור, ארז גולקו ושלומי נבון, הדמיון קיים גם בסירים. הם רוכשים חומרי גלם בשוק ואדי ניסנאס, שהרבה מהתוצרת בו היא בלאדי, ומושפעים מאוד מהמטבח הים־תיכוני, ובפרט היווני. הם מוצאים, באופן לא מפתיע, דמיון רב בין המטבח הערבי של צפון הארץ, זה שנהנים לכבסו במלה "גלילי", לזה של יוון, שגם ממנו הם סופגים לא מעט השראה. "אנחנו אוהבים חומרי גלם טריים, מפה ומהגליל, והרבה עשבים", אומר נבון, בן 39; וגולקו, בן 36, מוסיף: "אנחנו...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות