טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ובריק לחנוכה ניסיתם כבר?

איך שלא נסתכל על זה, "טיגון" היא לא מלה מלקסיקון הבריאות. אבל מה לעשות שעכשיו חנוכה, ושקשה לעמוד בפני המטוגנים, ולא בהכרח אלו העגולים, התפוחים והמלאים בריבה

3תגובות
בריק. מנה ראויה לטיגון
מתן שופן

למה אנחנו אוהבים כל כך מטוגנים? מדוע כמעט בלתי אפשרי לעמוד בפני מנה שאך יצאה מהשמן החם? התשובה המתבקשת היא כמובן "כי זה טעים", אבל זו אינה תשובה שמניחה את הדעת. כשהשף עידו זרמי, מרצה בבית הספר "בישולים", נשאל על כך, יש לו תשובה מפורטת. ראשית, כאשר מכניסים מנה לשמן חם הוא מייבש את הנוזלים שבה וכך מתקבל המרקם הפריך האהוב כל כך, זרמי אומר, ומוסיף שבעידן שבו הציבור מייחס חשיבות גבוהה לבריאות, המלה "קריספי" הפכה למכבסת מלים בתפריטי מסעדות ומחליפה את המושג "טיגון עמוק". שנית, כך על פיו, בטיגון...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות