בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אם כבר לכבוש, אז עדיף שאלה יהיו לימונים

תבשיל עם ריח נהדר או קינוח חורפי חם — זה הזמן לעשות פלאים עם לימונים כבושים

7תגובות
מתן שופן

את שותפי לחיים קיבלתי מוכן יחסית. שום, כוסברה וחריף היו כבר אהובים עליו, ונותר לי רק לגרום לו לאהוב לימון כבוש ולסגור אחריו כל דבר שהוא פותח. שש שנים לאחר מכן, והוא כבר פותח ביוזמתו את צנצנת הלימונים הכבושים שתמיד יש לנו במקרר. על הסגירה שלה אנחנו עדיין עובדים. לימונים כבושים הם מאבני היסוד של המטבח שלי. טעמם החמוץ העז מוסיף רעננות עוקצנית למדי ומליחותם מדגישה את הטעמים של כל מנה שמוסיפים אותם אליה, בין שמדובר בסלט, כריך (ולא רק פריקסה) או תבשילים שונים. זו הסיבה שאני מחבב במיוחד את חודש דצמבר,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו