לא, זה לא מבחן רורשאך - זו שעועית לימה בר וכדאי שתנסו

היא נראית כמו מבחן רורשאך, ההכנה שלה היא מבחן לסבלנות בגלל הצורך בהשריה ארוכה, אבל הציפייה משתלמת: נפלאות השעועית לימה בר

מתן שופן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מתן שופן

זה נשמע אולי קצת מוזר, אבל הרגע שבו הבנתי כי התבגרתי לא היה כשעזבתי את תל אביב לטובת חיי בורגנות באחת מערי הלוויין שלה, אלא כשמצאתי את עצמי מתלהב משעועית. היא לא נדירה, היא מהנפוצות שבקטניות, אבל טעמה העדין והמתקתק, יחד עם מרקמה שנע מנימוח לבשרני, בהתאם לאופן בישולה, הופכים אותה בעיני לחומר גלם נפלא. ואולי הקסם שלה טמון דווקא בהמתנה הארוכה שגוזרת עלינו השרייתה, מה שמעלה את קרנה.

תגיות:

מתן שופן

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ