בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לא, זה לא מבחן רורשאך - זו שעועית לימה בר וכדאי שתנסו

היא נראית כמו מבחן רורשאך, ההכנה שלה היא מבחן לסבלנות בגלל הצורך בהשריה ארוכה, אבל הציפייה משתלמת: נפלאות השעועית לימה בר

תגובות
מרק שעועית לימה בר וארטישוק ירושלמי
מתן שופן

זה נשמע אולי קצת מוזר, אבל הרגע שבו הבנתי כי התבגרתי לא היה כשעזבתי את תל אביב לטובת חיי בורגנות באחת מערי הלוויין שלה, אלא כשמצאתי את עצמי מתלהב משעועית. היא לא נדירה, היא מהנפוצות שבקטניות, אבל טעמה העדין והמתקתק, יחד עם מרקמה שנע מנימוח לבשרני, בהתאם לאופן בישולה, הופכים אותה בעיני לחומר גלם נפלא. ואולי הקסם שלה טמון דווקא בהמתנה הארוכה שגוזרת עלינו השרייתה, מה שמעלה את קרנה. לפני כשנה כבר הקדשתי לשעועית הלבנה הסטנדרטית מדור משלה, אך לא הצלחתי להישאר אדיש כאשר עיני נחו על שעועית ענק הדומה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו