בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סלקו את החששות ונסו מתכונים בבורדו

יש לו צבע עז ומוניטין דהויים, וגם הטעם שלו עשוי להפתיע: הגיע הזמן לתת כבוד לסלק

3תגובות
קציצות סלק ומנגולד טבעוני בפיתה
מתן שופן

הסלק, שורש האדמה עז הצבע ששוטף בסגול עמוק את כל מה שנקרה בדרכו, עשיר בוויטמינים, במיוחד מסוג C, ובמינרלים. אסף שנער ממסעדת ומשתלת חוות צוק מספר שהוא נפוץ באזורי גידול קרים, כמו רוסיה או המדינות הנורדיות, בין השאר בזכות העובדה שהוא ירק חורפי שנשמר לאורך כל העונה הקרה. למרות שהסלק נשמר לאורך זמן, כדאי ליהנות ממנו כשהוא טרי מאוד; "אין טוב יותר מסלקים שיוצאים בזה הרגע מהאדמה, בטח עכשיו כשהם בדיוק בעונה שלהם", אומר שנער. "הם טעימים, קראנצ'יים, ואפשר גם להשתמש בגבעולים ובעלים שלהם בסלטים חיים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו